Elegance HCG Spray

Elegance HCG Spray is een unieke 23 daagse afslankkuur waarmee u eenvoudig afslankt en het jojo-effect voorkomt: eenvoudig in het gebruik en makkelijk vol te houden. Elegance HCG Spray is de vernieuwde, farmaceutisch geproduceerde HCG Afslankkuur gebaseerd op de modernste technieken, in combinatie met een al jaren beproefd dieet. Dit zal er voor zorgen dat ook u nu eindelijk uw streefgewicht kunt bereiken en behouden!

De unieke samenstelling van de Elegance HCG Spray draagt eraan bij dat de eetlust vermindert. In combinatie met het unieke HCG dieet kunt ul gewicht verliezen, ook op die moeilijke plaatsen: heupen, billen, dijen en buik. De HCG kuur is een unieke afslankkuur die al ruim 50 jaar wereldwijd toegepast wordt en voor vele tevreden gebruikers heeft gezorgd.

Met de Elegance HCG Spray Afslankkuur ziet u vanaf het begin resultaat. Omdat u alleen vetmassa kwijt raakt en geen spiermassa zijn de resultaten verbluffend en verdwijnen de centimeters sneller dan bij andere diëten. Bovendien hoeft u niet actiever te gaan sporten: het dieet alleen is voldoende!

Om gemotiveerd te blijven is het belangrijk om snel resultaten te zien. Daar is deze kuur dan ook volledig op gericht: snel, maar wel verantwoord afslanken. Zonder gevoel van slapte, energieverlies en futloosheid: dankzij de samenstelling van HCG Spray houdt u voldoende energie en voelt u zich juist goed, gezond en fit! Elegance HCG Spray is een farmaceutisch geproduceerd afslankmiddel dat de hoogste kwaliteit garandeert. Volledig geproduceerd binnen de EU.

Hoe werkt de HCG Spray kuur?

Gedurende 23 dagen gebruikt u dagelijks de Elegance HCG Spray oplossing en volgt u het bijgeleverde dieet. Het dieet is vet- en vrijwel koolhydraatvrij en zou zonder de Elegance HCG Spray oplossing nauwelijks vol te houden zijn. De Elegance HCG Spray oplossing remt echter het hongergevoel en zorgt ervoor dat u zich goed voelt en voldoende energie heeft.

De Elegance HCG Spray oplossing zorgt ervoor dat het zogenaamde structurele vet; vet dat in de spieren zit en uw organen beschermt niet verdwijnt. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat het mobiele vet (op de heupen, buik, billen, etc.) verdwijnt.

Wat doet HCG eigenlijk?

Door zeer kleine hoeveelheden HCG toe te dienen wordt, door beïnvloeding van de hypothalamus, de vetverbranding geactiveerd en wordt het hongergevoel onderdrukt. Op deze manier kan men zonder problemen een streng dieet volgen; dagelijkse werkzaamheden kunnen worden volgehouden zonder gevoel van slapte en vermoeidheid. Het tegendeel is zelfs waar: HCG geeft extra energie waardoor men zich beter en fitter voelt. Gecombineerd met het HCG Dieet zorgt dit voor een onmiddellijk gewichtsverlies zonder hongergevoel.

Elegance HCG Spray is hormoonvrij

Elegance HCG Spray maakt gebruik van hetzelfde principe als de klassieke HCG kuur, echter dan zonder het daadwerkelijke hormoon. Door gebruik te maken van geavanceerde computergestuurde apparatuur worden de eigenschappen van HCG gekopieerd (dit zijn de frequenties van HCG). De werking is hierdoor gelijk maar dan zonder hormonen! Daarnaast zorgen L-Carnitine, Chroom en Selenium in de Elegance HCG Spray oplossing voor een nog krachtiger afslankmiddel.

Voor wie is de Elegance HCG Spray kuur bedoeld?

Het Elegance HCG Spray dieet is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om op eigen kracht af te vallen of last heeft van het jojo-effect. Of het nu gaat om enkele kilo’s of een veel groter gewichtsverlies: voor beiden is de Elegance HCG Spray kuur een bewezen succesvolle oplossing. Elegance HCG Spray kan worden gebruikt door iedereen met een BMI-waarde niet lager dan 20. Dit kan worden berekend door uw gewicht (in kg) te delen door uw lengte (in meters) in het kwadraat: gewicht / lengte2.

Elegance HCG Spray
 • 30ml Elegance HCG Spray oplossing met verstuiver
 • Uitgebreide bijsluiter met dieetadvies
 • Netto gewicht: 30 gram
 • Water,
 • L-Carnitinetartraat (10 mg per dagdosering),
 • konserveringsmiddel Kaliumsorbaat,
 • konserverings- middel Natriumbenzoaat,
 • voedingszuur Citroenzuur,
 • chroom (III) chloride (20 μg Chroom per dagdosering, 50% ADH*),
 • natriumseleniet (11,2 μg Selenium per dagdosering, 20% ADH*),
 • cyanocobalamine (Vitamine B12; 0,0006%; 2,4 μg per dagdosering, 96% ADH*)
* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Verkoopadviesprijs € 66,50

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en donker bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter.