Opbouw van het dieet

Het Elegance HCG Spray dieet helpt om in korte tijd op een verantwoorde manier af te slanken en de gezondheid te verbeteren. DeElegance HCG Spray oplossing zorgt ervoor dat het hongergevoel verdwijnt en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast. Het overtollige vet verdwijnt zo nog sneller en de voor veel mensen typische probleemgebieden worden efficiënter aangepakt.

De Elegance HCG Spray Afslankkuur bestaat uit 2 belangrijke fases: het HCG dieet en de Stabilisatieperiode.

Het dieet

Gedurende 23 dagen verstuift u tweemaal daags (bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds) 5 spraybeurten van de Elegance HCG Spray oplossing in de mond en volgt u het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme 500 kilocalorieën dieet. De Elegance HCG Spray oplossing zorgt ervoor dat het dieet eenvoudig vol te houden is en u voldoende energie heeft voor uw dagelijks leven.

Bij elke Elegance HCG Spray kuur ontvangt u een duidelijke bijsluiter met richtlijnen en een smakelijk dieetadvies.

hcg dieet 04
hcg dieet 03
hcg dieet 02
hcg dieet 01

De Stabilisatieperiode

Na het HCG dieet duurt het, zoals Dr. Simeons in zijn boek Pounds & Inches ook aangeeft, ongeveer 3 weken voordat uw nieuwe gewicht stabiel is. Tijdens deze drie weken, die wij de stabilisatieperiode noemen, is het heel belangrijk om de richtlijnen van koolhydraatarme voeding te volgen. Dit voorkomt het jojo-effect en helpt u om een nieuw, gezond eetpatroon op te bouwen.

Meer informatie over de Stabilisatieperiode ontvangt u bij elke Elegance HCG Spray kuur.

De Elegance HCG Spray kuur zorgt niet alleen voor gewichtsverlies maar ook voor een energieker, gezonder leven na afronding van de kuur met een gezonder voedingspatroon. Kortom, geen snel dieet met een korte termijn visie, maar daadwerkelijk blijvend afslanken!

hcg dieet 06
hcg dieet 05